Welkom op mijn blog

Leuk dat je op mijn blog kijkt!!
Je vindt op deze blog vooral zelfgemaakte freubels en knutsels. Ik hoop jullie te inspireren en ik vind het ook leuk als je een reactie achter laat.


Veel kijk plezier!!

donderdag 18 oktober 2012


Ja het is inderdaad alweer even geleden dat ik een berichtje geplaatst heb maar dat heeft toch wel een aantal redenen hoor hahahahaha.............. Ik ben ziek geweest of eigenlijk nog steeds wel, het houd ook gewoon niet op (niets ernstig ofzo hoor maar gewoon heel veel hoofdpijn tot vervelends aan toe en ook verkouden erbij geen goede combi daardoor lig ik gewoon heel vroeg op bed en geen puf om achter de computer te kruipen)daardoor heb ik ook weinig tot niets gereageerd sorry daarvoor want ik hou toch eigenlijk altijd wel de blogs in de gaten,dus zal best wel het een en ander gemist ben ik bang.
Oja en de tweede reden is dat we een flinke virus hadden op de computer en manlief heeft de computer helemaal opnieuw moeten instaleren etc.......
Ik probeer wel alle blogs weer bij te houden en wat te schrijven!!!
Voor nu heb ik vind ik zelf een paar potloden voorzien van een bloempje en een mooi vaasje erbij gemaakt voor op onze kraam het is echt leuk om te maken en het effect is echt super leuk!!!Het patroontje heb ik gegoogled.


En dan heb ik deze vlaggetjeslijn gemaakt ook voor de kraam met onze naam erop!!Dat wilde ik al een hele tijd doen maar jah tijd is toch wel een van de belangrijkste dingen en helaas ontbreekt het me daar nog wel eens aan.


We zijn bijna bij de 150 volgers en ik ben al flink aan het nadenken hoor!!!!!voor een give away :-)dus als jullie nog ideeen hebben graag hoor ik dat.
Lieve groetjes Jacqueline