Welkom op mijn blog

Leuk dat je op mijn blog kijkt!!
Je vindt op deze blog vooral zelfgemaakte freubels en knutsels. Ik hoop jullie te inspireren en ik vind het ook leuk als je een reactie achter laat.


Veel kijk plezier!!

maandag 13 augustus 2012

Opgepimpt.......................!!!

Allereerst welkom voor de nieuwe volgers en bedankt voor het volgen van mijn blog!!!!

Ik ben sinds vandaag alweer aan het werk helaas en mijn dochter moet volgende week weer naar school!!
En jah dan moeten er weer bepaalde dingen en er moeten ook wat schoolspullen komen dus heb ii voor 2 vriendinnen van mijn dochter( en natuurlijk voor haar ook) aganda s opgepimpt ja ze gaan naar groep 7 en dan moeten ze een echte agenda.Ze had er vorig jaar al wel een hoor maar dit jaar is het ook echt verplicht.
Dus ik heb deze lekker opgepimpt met leuke lintjes en een leuk bloementje en een boekenlegger met een belletje er aan vastgemaakt.
Ik vind ze zelf helemaal top geworden en de meiden vinden ze ook super, blije kinderen is altijd fijn!!!Daar doe je het voor :-)


En dan zijn we nog een paar daagjes naar Renesse geweest waar de camping van mijn ouders 80 jaar bestaat een flink feestje gevierd wat erg gezellig was met een super gave vogelshow en heerlijke BB en drankjes etc!!
We zijn een dagje naar Goes geweest en we zijn nog bij Neeltje Jans geweest bij de stormvloedkering.
Mijn dochter heeft deze ook gezien in Madurodam maar dan in het klein en deze is dus in het echt super groot he mam????Hhahahahahahaha ja lieverd dat is het zeker!!!
Dat was zo lief.


Een hele fijne week en bedankt voor jullie reacties!!!
Lieve groetjes Jacqueline