Welkom op mijn blog

Leuk dat je op mijn blog kijkt!!
Je vindt op deze blog vooral zelfgemaakte freubels en knutsels. Ik hoop jullie te inspireren en ik vind het ook leuk als je een reactie achter laat.


Veel kijk plezier!!

zondag 29 januari 2012

kadootjes voor mezelf...............

Ik heb al zo lang in mijn hoofd dat ik een nieuwe hoes voor mijn naaimachine wil maken en ineens dacht ik en nu ga ik het doen ook mijn oude hoes opgemeten en in een avondje was hij klaar en elke keer als ik naar mijn schuurtje in loop waar ik mijn knutselspullentjes heb staan,wordt ik helemaal blij!!!!En dan denk waarom heeft het nou zo lang geduurd voor ik er eens aan ben begonnen :-(
En dan een haaknaaldenhoesje die wilde ik ook al zolang maken maar jah voor jezelf maak je toch minder snel dan voor een ander dus ik had wat tijd over en bedacht me na wat op internet gesurfd te hebben van ach die maak je eigenlijk zo waarom begin ik daar niet eens aan en binnen no time was hij af ook hier wordt ik blij van als ik wat wil gaan haken.
En dan heb ik goed nieuws ik ben met een give away bezig dus hou mijn blog maar in de gaten hij gaat er aan komen hoor maar ben nu nog druk druk druk met andere dingentjes.............................. Tot snel weer en bedankt voor alle lieve reacties op mijn berichten ik ben er elke keer weer onroerd door dat iedereen er zoveel op reageerd super.