Welkom op mijn blog

Leuk dat je op mijn blog kijkt!!
Je vindt op deze blog vooral zelfgemaakte freubels en knutsels. Ik hoop jullie te inspireren en ik vind het ook leuk als je een reactie achter laat.


Veel kijk plezier!!

vrijdag 29 juni 2012

Kadootjes kadootjes en............. nog meer kadootjes

Ik heb voor een vriendinnetje van mijn dochter een gelukshanger gemaakt van haakmuts een hele goede tut die duidelijk is!!!
Ze moest optreden,ze zit namelijk op dansen en 1 keer per jaar hebben ze dan een optreden en wilde haar succes wensen dus heb ik deze hanger gemaakt.
Ze was er erg blij mee :-)


En ik had een kadootje voor mijn paps gemaakt hij heeft een lens voor zijn camera maar moet de hele tijd een grote tas mee zuilen (Mijn moeder dan) en hij had al een tijdje geleden een flessendrager gezien die ik voor mijn dochter had gemaakt en vond die wel heel handig maar dan een waar zijn lens in zou passen!!!! Dus ik aan de slag ermee en het is gelukt want hij heeft hem inmddels in gebruik.
En ik had op een braderie een geborduurd lapje gevonden echt iets voor mijn vader en heb ik ingelijst.


En dan een draakje hij zal vast bekent voor komen en dat klopt alleen heeft hij andere kleuren deze heb ik gemaakt voor een meisje die jarig was die had hem van Madelief gezien en vond hem zo mooi alleen moest hij dan wel een andere kleur zijn.Nou dat kan altijd hoor!!!Dus heb ik deze voor haar gemaakt!!

Ik wens jullie allemaal een heel fijn weekend toe en tot blogs.
Lieve groetjes Jacqueline