Welkom op mijn blog

Leuk dat je op mijn blog kijkt!!
Je vindt op deze blog vooral zelfgemaakte freubels en knutsels. Ik hoop jullie te inspireren en ik vind het ook leuk als je een reactie achter laat.


Veel kijk plezier!!

vrijdag 14 oktober 2011

druk druk druk druk

Ja wie niet eigenlijk he?
Bijna nergens tijd voor beetje jammer wel ook niet zoveel tijd meer om effe lekker te bloggen dus mijn excuse dat ik niet meer zoveel reageer maar jah dat komt vast allemaal wel weer goed hoor.
We zijn gevraagd door iemand en daar zijn we druk mee bezig ik zal snel daar meer over vertellen en laten zien.

Maar eerst nog even een cupcake die ik voor mijn zus heb gemaakt ze was daar al zo lang op aan het wachten (al vanaf de koningendag oepssss).Maar heb het toch voor elkaar gekregen om hem redelijk af te leveren ja al de eerste haaksels zijn moeilijk niet waar?

De foto is door mijn zus genomen want ik had er eingenlijk geen foto van gemaakt beetje jammer vond ik dat.Maar vandaar deze zwarte achtergrond en niet de achtergrond die jullie gewend zijn maar hij is goed te zien.
Bij ons is de herfst vakantie alweer begonnen dus dat wordt een lekker relax weekje volgende week niet meer haasten om op tijd op school te komen etc een fijn weekend en voor degene die ook vakantie hebben fijne vakantie toegewenst en hoop dat het weer ook lekker mee zit!!!!!Op hoop van zegen dan maar.

Lieve groetjes Jacqueline