Welkom op mijn blog

Leuk dat je op mijn blog kijkt!!
Je vindt op deze blog vooral zelfgemaakte freubels en knutsels. Ik hoop jullie te inspireren en ik vind het ook leuk als je een reactie achter laat.


Veel kijk plezier!!

maandag 19 september 2011

kadootjes????!!!!!!!!

Madelief zit op Zumba en haar larares heeft een babytje gekregen we wisten nog niet wat ze kreeg een jongen of meisje maar wel dat ze ook op haar verjaardag (madelief dr verjaardag)uitgerekend was .............. het is een meisje geworden en nog op Madelief haar verjaardag geboren ook. Afgelopen maandag zou ze weer les gaan geven en ik wilde graag slofjes haken maar dat valt vies tegen, ik wilde voor Madelief een leuke muts haken maar de slofjes zijn enigzins mislukt en de muts van Madelief was heel erg klein uitgevallen dus heb ik besloten om deze aan de juf te geven en natuurlijk was ze er erg blij.Ik ben toch altijd zo onzeker of iets ze het wel of niet leuk vinden wat ik weggeef.Maar gelukkig tot nu toe is het goed en vinden ze het leuk.

Hier het resultaat (ben er toch wel een klein beetje trots op)En voor Madelief maakte ik een grotere en van een andere kleur ik vind hem haar geweldig staan.

Zie hier ons fotomodelletje :)


Gr en een hele fijne week geniet van het zonnetje als die schijntdan.

Vergeten jullie mijn Give Away niet??