Welkom op mijn blog

Leuk dat je op mijn blog kijkt!!
Je vindt op deze blog vooral zelfgemaakte freubels en knutsels. Ik hoop jullie te inspireren en ik vind het ook leuk als je een reactie achter laat.


Veel kijk plezier!!

vrijdag 5 oktober 2012

gemaakt voor dochterlief!!!Het nieuwe school jaar is inmiddels alweer een tijdje aan de gang en ik wilde toch wel weer een nieuwe tas voor mijn dochter maken want vorig jaar had ik er een gemaakt en ja die was ik toch wel een beetje zat en ik wilde weer eens andere kleurtjes gebruiken en andere granny square heb ik ditmaal gebruikt.
Wat ik gedaan heb is gewoon lekker aan de haak gegaan en gaande weg onstonden er leuke ideeen.Zoals jullie mischien kunnen zien heb ik er later nog een schulprandje aan gezet aan de klep want dat vond ik zelf leuker.
Ik heb Daisy s granny s gemaakt met granny stripes en gewoon stokjes tussendoor gewoon willekeurig niet over nagedacht wat ik normaal echt wel zou doen (hoe bedoel je controlfreak hahahaha)
In elkaar gezet met een binnenvoerig (gewoon van een oude dekbed overtrek die toevallig ook die kleuren had)een hengsel eraan en klaar was hij!!!

En hier het resultaat ik ben er blij mee maar heel erg belangrijk dochterlief vind hem ook heel erg mooi geworden!!!!Er zal binnekort wel weer snel een give away aankomen want we gaan echt richting de 150 volgers.Ik ga maar eens bedenken wat ik dan ga weggeven............Mischien iemand een idee???
Een heel fijn weekend toegewenst en tot blogs.
Lieve groetjes Jacqueline