Welkom op mijn blog

Leuk dat je op mijn blog kijkt!!
Je vindt op deze blog vooral zelfgemaakte freubels en knutsels. Ik hoop jullie te inspireren en ik vind het ook leuk als je een reactie achter laat.


Veel kijk plezier!!

woensdag 13 februari 2013

Bijna Valentijnsdag........................!!!!!

Aller eerst van harte welkom voor de nieuwe volgers.Wat fijn dat jullie lid zijn geworden van mijn blog.

En dan is het bijna valentijnsdag..................... ik hou er wel van lekker knutsellen en bedenken wat je nu weer eens zal gaan maken voor?????????Nou ja ik weet het wel natuurlijk maar van jullie natuurlijk niet :-)
Ik maak elk jaar wat voor mijn pap en mam zusjes en voor mijn manlief en kindlief.
Ik maak iet simpels niet moeilijk maar gewoon net leuk om te maken en te geven.Ik heb een kaart omhaakt voor mijn zusjes en ouders en manlief met een hart erbij van vruchtensnoepjes mjaaaaammmmm zo lekker zijn die allen heb ik voor manlief een zakje met stroopwafel hartjes want hij is verzot op de echte goudse stroopwafels (die haal ik altijd speciaal voor hem) alleen heb ik ze met een hartjes vormpje uitgedrukt.
Voor mijn dochterlief heb een poezemeisje gemaakt die ze aan haar sleutelbos kan hangen en die heb ik natuurlijk niet zelfgemaakt een hartje met lekker snoepjes erin.
En mijn dochterlief heeft nog voor de juffen zo n hart met vruchtensnoepjes dat vind ze zo leuk om te geven......... gewoon omdat ik ze lief vind zegt ze dan :-)
Oja voor mijn zus die ook een blog heeft heb ik nog een hart gemaakt van vilt met een herten hoofdje zo leuk vind ik hem.


Deze heb ik gemaakt voor mijn pap mam en zusjes.Deze heb ik gemaakt voor kindlief en manlief.Ik wil bij deze natuurlijk iedereen een hele fijne valantijn toewensen.
Vergeten jullie mijn give away niet je kan nog meedoen tot 24 februari.Ik verloot deze 2 canvasjes van 10 by 10 cm met een bloempje erop gehaakt.Lieve groetjes Jacqueline