Welkom op mijn blog

Leuk dat je op mijn blog kijkt!!
Je vindt op deze blog vooral zelfgemaakte freubels en knutsels. Ik hoop jullie te inspireren en ik vind het ook leuk als je een reactie achter laat.


Veel kijk plezier!!

maandag 20 augustus 2012

Leuke haaksels gemaakt.

Vandaag alweer de eerste officiele schooldag gehad!!!
Dochterlief vanmorgen naar school gebracht jeetje wat gaat het toch snel allemaal het lijkt wel gisteren dat we de eerste vakantiedag hadden maar helaas we moeten weer ritme erin zien te krijgen :-)

Ik heb het haakboekje met gehaakte applicaties (van Brenda Smits) gekocht en wat een heerlijkheid is dat zeg zulke leuke dingen om te maken en dit is het eerste probeerseltje vind hem zelf niet zo ok maar dochterlief is er helemaal blij mee.
Ik heb er een sleutelhanger van gemaakt omdat ze hem graag aan haar tas wilde hebben.


En dan voor een collega tje die jarig is geweest een slippertje gehaakt.
Ik kwam hem een keer tegenen vond het wel een keer leuk hem uit te proberen dus gelijk 2 in 1 en ik vind hem zo leuk :-) geworden (alleen heb ik s avonds foto s genomen dus ze zijn een beetje onduidelijk)
Ik heb de tut via het internet.


Vorige week zijn we nog een dagje naar Slagharen geweest zo n tijd geleden was dat jeetje wat een hoop is daar veranderd manlief was nog nooit geweest en kindlief vond het helemaal geweldig nou daar doe je het voor toch??
Aan het einde vd dag was er ook nog een carnavals parade echt super leuk om te zien het leek wel of we in Disney waren hahahahaha ook een hele tijd langs de kant wachten en megadruk ;-)
Vergeten jullie mijn give away niet je kan nog een weekje meedoen :-)


Lieve groetjes Jacqueline