Welkom op mijn blog

Leuk dat je op mijn blog kijkt!!
Je vindt op deze blog vooral zelfgemaakte freubels en knutsels. Ik hoop jullie te inspireren en ik vind het ook leuk als je een reactie achter laat.


Veel kijk plezier!!

dinsdag 10 mei 2011

kraamkado

We hebben een nieuw buurmeisje gekregen vorige week maandag en hadden een mooie kaart door de brievenbus gekregen dus ik dacht:ja wat moet ik nou toch geven?.....................
Na lang nadenken kreeg ik een leuk idee ik wilde de kaart er in terug laten komen want dat vind ik wel leuk ook voor de ouders.
Hier onder zien jullie de foto en........? en.........?

En wat vinden jullie ervan geworden?Ik vind het een beetje tegen vallen het is mijn eerste naamhanger dus ik weet nu wat ik wel en niet moet doen maar goed de buren zijn er blij mee en daar gaat het toch om??????

Dit wil ik jullie toch ook niet ontnemen ik heb zo n lief moederdagkado gehad ik ben er gewoon ontroerd door geweest en ik heb ook helemaal niets geweten ook dus ik was echt echt echt verrast.
Mijn dochter heeft het gedicht op school gemaakt en het doosje (met bonbons ook nog)ook de tekening heeft ze zelf thuis gemaakt en kado s samen gekocht met pappa.


Gr nog een fijne week.