Welkom op mijn blog

Leuk dat je op mijn blog kijkt!!
Je vindt op deze blog vooral zelfgemaakte freubels en knutsels. Ik hoop jullie te inspireren en ik vind het ook leuk als je een reactie achter laat.


Veel kijk plezier!!

woensdag 17 augustus 2011

feestje!!!!!! en feestje!!!!!!!

Ik had belooft om nog wat foto s te laten zien van afgelopen vrijdag want ik mocht helpen bij een vriendinnetje van mijn dochter haar verjaardag.
Het was erg geslaagd en nog mooi weer ook.
Ze heeft het thuis gevierd en we hadden al het 1 en ander voorbereid want dat kan je niet zo maar even organiseren.
Wat hebben we gedaan nou kijk maar mee.

Nmr 1

We hebben van brooddeeg leuke figuren gemaakt en die hebben we afgebakken en die hebben ze mee naar huis genomen en kunnen er thuis gaan verven.

Lekker patatjes gegeten en weer verder.

nmr 2


En we hebben schatkistjes gemaakt dat vonden ze helemaal geweldig zie het resultaat echt mooi hoor.

En ik had nog hartjes gemaakt als bedankje en de jarige jet had de stofjes uitgekozen en heeft zelf mooie etiketten erop gemaakt en ik vond het ook nog leuk om er een hartje van brooddeeg eraan te hangen gewoon dat vond ik leuk :-)

En dan nog een feestje........................?????????????
Ja onze webshop is geopend alleen ik vind nog het 1 en ander nietmooi maar dat komt met de tijd hopelijk wel goed want zussielief zit in Renesse en heb even alleen alles zitten doen en ik wil graag alles in overleg maar heb hem toch maar geopend je weet het nooit :-)
Ik wil graag jullie mening horen hoe en wat ik veranderen moet etc.

Het is weer een lange blog geworden.

Ik heb ook al een ideetje voor de EERSTE GIVE AWAY dus hou me maar in de gaten hoor :-) ik moet nog het 1 en ander af maken en waarschijnlijk eind deze maand gaat het denk ik er toch van komen.

Lieve groetjes en een fijne week geniet van de zon die komen gaat ;-)