Welkom op mijn blog

Leuk dat je op mijn blog kijkt!!
Je vindt op deze blog vooral zelfgemaakte freubels en knutsels. Ik hoop jullie te inspireren en ik vind het ook leuk als je een reactie achter laat.


Veel kijk plezier!!

donderdag 22 september 2011

Nog een kadootje

Ja het was vorige week de week van kadoos maken.
Mijn oom en tante waren 40 jaar getrouwd vorig weekend en het idee was van mijn zus omdat wij zelf niet uitgenodigd waren (wel mijn ouders logisch als je al het aanhang meeneemt kan je de Arena wel afhuren hihihihi )om ieder wat te maken we zijn met 3 meiden thuis en alle 3 heeft wel iets van creatieviteit in zich mijn oudste zus maakt graag mooie kaartjes dus dat was makkelijk ze heeft een prachtige kaart gemaakt met 4 losse kaartjes erin waar we een wens op konden schrijven heel erg leuk bedacht.
mijn andere zus heeft een collage met foto s gemaakt en ik heb 2 harten gemaakt met een letter van hun naam in het grijs/wit die paste ook nog in de kaart heel leuk om te doen.
Ze waren heel erg blij verrast dat we iets hadden meegeven aan onze ouders daardoor hebben we ook alle 3 een kaartje toegestuurd gekregen met hele lieve woorden.

Zie hieronder de hartjes en het mooie kaartjeFijne dag ik ga heerlijk van het zonnetje genieten en vergeet mijn GIVE AWAY niet nog 3 daagjes.Spannend mijn dochter doet maandag de trekking.

Lieve Groetjes Jacqueline