Welkom op mijn blog

Leuk dat je op mijn blog kijkt!!
Je vindt op deze blog vooral zelfgemaakte freubels en knutsels. Ik hoop jullie te inspireren en ik vind het ook leuk als je een reactie achter laat.


Veel kijk plezier!!

dinsdag 7 februari 2012

Knuffels gemaakt en give away gewonnen....................!!!!

Mijn dochter houd heel erg van knuffels ik heb een haakboek in bruikleen van een vriendin en daarin had ze wel een aantal knuffels gezien die mamma wel even maakt toch???? Mammie..............??? Vraagt ze met grote ogen en pruil lipje ................!!! Nou daar durf ik geen nee meer tegen te zeggen hoor :-)
Dus hier zijn ze 2 stuks
Een walvisje


Een draakje


En dan was ik een gelukkige winnaar van een give away van Sil van het blog (met hart en ziel van Sil)Een prachtige ring kon je winnen en vandaag kreeg ik hem binnen ohhh ik ben er zo blij mee en voor dochterlief zat er ook een leuk stel haarspeldjes waar ze ook super blij mee is.
Super bedankt Sil erg lief.
Vergeten jullie mijn give away niet(het bericht hieronder )je kan nog meedoen hoor tot 29 februari een leuk gelukspoppetje in je favoriete kleur ik geef er 2 weg!!!
Super Bedankt weer voor het reageren op mijn blog ik wordt er altijd blij van als ik jullie reacties lees................ een hele fijne week gewenst Lieve groetjes Jacqueline