Welkom op mijn blog

Leuk dat je op mijn blog kijkt!!
Je vindt op deze blog vooral zelfgemaakte freubels en knutsels. Ik hoop jullie te inspireren en ik vind het ook leuk als je een reactie achter laat.


Veel kijk plezier!!

woensdag 19 september 2012

Koetje bella?????

Ja ik weet het ik ben gewoon heel erg slecht in namen verzinnen voor de leuke sleutelhangers hahahahaha maar jah.............................. elke keer als ik een berichtje maak is dochterlief ergens gezellig aan het spelen en anders kan ik het nog aan haar vragen want zij kan dat heel erg goed!!! Deze hanger heb ik voor zuslief gemaakt ik kreeg van haar een boekje Dierenhangers haken (van Annemarie Arts zo leuk echt super leuke hangers staan erin )maar wel met de vraag of ik een girafje wilde maken nou jahhhh dacht ik maar ze houd helemaal niet van giraffen (ze zijn natuurlijk wel lief hoor) ze houd van koeien dus heb ik het patroontje aangepast en dit is ze geworden............. Ik vind haar zelf ook wel erg leuk geworden.
Nou daar was ze zeker wel blij mee hoor ze mocht gelijk aan haar tas hangen en daar hangt ze nu mooi te wezen. Een hele fijne week verder en tot blogs. Lieve groetjes Jacqueline