Welkom op mijn blog

Leuk dat je op mijn blog kijkt!!
Je vindt op deze blog vooral zelfgemaakte freubels en knutsels. Ik hoop jullie te inspireren en ik vind het ook leuk als je een reactie achter laat.


Veel kijk plezier!!

dinsdag 6 december 2011

Daaaaaaagggg Sinterklaasje

De stress is voorbij het heerlijke avondje is weer voorbij.De kadoos zijn weer uitgepakt en opgeruimd.
Ik wilde jullie toch nog wat foto s laten zien van de suprise die Madelief heeft gekregen en kadoos die ik had gemaakt voor zuslief en mijn lieve vader!!
Maar eerst even een foto van Madelief haar gekregen suprise waar ze heel erg blij mee is en die echt niet weggegooid mag worden (niet dat ik dat van plan was)


En dan hier de kadoos die iik gemaakt heb voor mijn zussie en vader!!


Mijn vader heeft bij het vroegere GEB gewerkt wat nu eigenlijk Eneco heet en mijn vader had nog stropdassen daarvan en bedacht me dat hij het ook wel leuk zou vinden om een hoesje voor zijn mobiel te hebben van een oude stropdas van het GEB en heb het oude label ook nog even zichtbaar geplaatst,dat vond hij helemaal super!


En we hebben zaterdag nog gezellig taai taai popjes gemaakt Madelief en haar vriendinnetje hebben ze versiert dat was een gezellige bende maar ook een hele lekkere bende.

We zijn nog steeds erg druk met de voorbereidingen van de aankomende markt ben beniuwd wat het ons gaat brengen.Wij zijn goed opweg alles gaat op schema tot dusver.
Een hele fijne week toegewenst en bedankt weer voor de leuke berichtjes!!!

Gr Jacqueline