Welkom op mijn blog

Leuk dat je op mijn blog kijkt!!
Je vindt op deze blog vooral zelfgemaakte freubels en knutsels. Ik hoop jullie te inspireren en ik vind het ook leuk als je een reactie achter laat.


Veel kijk plezier!!

dinsdag 9 juli 2013

Beetje laat maar...............................



Beter dan nooit toch???
Hallo lieve dames daar was ik weer :-)
Berichten plaatsen lukt nog wel maar echt goed reageren op jullie blogs ja dat gaat soms wel maar heel vaak ook niet maar ik ben wel weer vaker actief op de blogs lekker aan het rondkijken etc.
Super geïnspireerd worden want soms kom ik dat echt wel tekort maar als ik op pinterst ga of kijk even op de blogs heerlijk kan ik gelijk aan de slag!!!

Maar wat ik nou wel erg laat zien is het pappadag cadeau wat ik gemaakt heb voor mijn lieve pappa hahahahahaha en natuurlijk die van mijn zussen niet te vergeten natuurlijk en nou is mijn vader altijd rond die datum jarig (net als mijn dochterlief gewoon op dezelfde geboren hahahahahaha!!!) dus hebben we 2 in 1 gevierd lekker makkelijk.

Wat ik gemaakt heb is een lieve Ollie (weet je wel zo n Feyenoord knuffel van Blijdorp hij is namelijk superfan!!)
Ik heb een mok omhaakt met een mustache erop (helemaal in) een cover voor zijn nieuwe gekregen e reader!!Alleen heeft mijn zus die opgepimpt!!!!En ook de foto gemaakt :-)
En dan nog een opa gelukspopje en een M&M zakje heb ik voorzien van een strik!!!Gewoon omdat hij graag M&M eet :-)

Hier een collage:





En dit was de cover voor de e reader:



En voor mijn eigen mannetje heb ik een blikje bier omhaakt met DAD erop borduurt en ook zo n zakje M&M s.

Even op Ollie terug te komen ik had er eerst 1 voor mijn dochterlief gemaakt omdat ze hem zo graag wilde hebben en toen ik hem af had en eenmaal mee naar school en iedereen hem gezien had was ik er in tussen 4 verder.
Dus echt waar ik heb er 4 gemaakt en nog kan ik er tig maken maar echt niet meer dit is voldoende en voorlopig ga ik ze echt niet meer maken hahahahahahaha!!!

Hier de Ollies op een rijtje geshowt door dochterlief met haar Ajax shirtje aan:



Lieve groetjes allemaal en weer tot snel!!!