Welkom op mijn blog

Leuk dat je op mijn blog kijkt!!
Je vindt op deze blog vooral zelfgemaakte freubels en knutsels. Ik hoop jullie te inspireren en ik vind het ook leuk als je een reactie achter laat.


Veel kijk plezier!!

vrijdag 12 augustus 2011

Tadaaaaaaaaa!!!!

Tadaaaaaa jullie zullen het vast al hebben gezien jahhh dit is hem dan mijn echte goed blognaam hier ben ik erg blij mee deze blijft het nu gewoon hoor
:-) bedankt voor jullie lieve reacties Ik ben verrast dat jullie eigenlijk allemaal voor deze gingen terwijl ik heel erg onzeker was welke ik nou zou moeten kiezen maar was toch vrij snel na dat ik het bericht geplaast had dat het Loves To Create zou worden...........!

Nou mijn weekend kan niet meer stuk ik heb een leuk pakketje gewonnen bij Makkie waar ik heeel erg blij mee ben mijn allereerste kadoo nou ik vind het spannend hoor.
Super bedankt alvast Marjan.

En ik heb nog van de week een leuke mobiele hoesje en sleutelhanger gemaakt voor mij tas want die wilde ik al zolang maken maar gewoon geen tijd........... druk druk druk en nu ik vakantie heb en zoeiets had van ik ga weer beginnen Heerlijk als ook iets lukt zoals je zelf wilt.Een heel fijn weekend en vh weekend zal ik nog foto s laten zien van het feestje wat we hebben gehad vandaag heel erg vermoeiend maar wel erg geslaagd :)