Welkom op mijn blog

Leuk dat je op mijn blog kijkt!!
Je vindt op deze blog vooral zelfgemaakte freubels en knutsels. Ik hoop jullie te inspireren en ik vind het ook leuk als je een reactie achter laat.


Veel kijk plezier!!

dinsdag 29 november 2011

iets ouds en iets nieuws!!

Ik had mijn moeder gevraagd of ze nog haaknaalden had en ze zei dat ze nog even zou gaan kijken en kijk wat ik heb gekregen van mijn mams.
Ik ben er zo blij mee gewoon nog leuke bandjes van vroeger en een patronenboek voor kleertjes te breien voor de babyborn.Ik hou niet zo van breien maar mischien dat ik toch een poging ga wagen.
Mijn mams had ook nog wat oude haaknaalden echt super!!!Daar kan ik wel wat mee :-)


En dan nog een kadootje voor mijn zus die is jarig as donderdag.En ja elk jaar is het weer bedenken wat je moet gaan geven en nou dacht ik van, ze had mij een keer gevraagd of ik een paar blouses kon maken maar jah dat is toch niet mijn favoriete bezigheid en dacht ach laat ik maar eens een blouse maken gewoon 1 die ze zelf niet zo snel zal kopen een wat langere en dan met een leuk printje erop.Ik ben zo benieuwd wat ze ervan vind.
En mijn andere zus (crea bea knutseljuf )kwam met het idee om een kussenhoes te haken van spaghetti en daar heb ik een achterkant voor gemaakt!!!En ik ben nu heel erg druk met de komende markt en nog wat kadoos voor Sinterklaas en natuurlijk volgende keer laat ik de suprise zien die we hebben gemaakt voor school!!!

Lieve groetjes Jacqueline en nog een fijne week verder.