Welkom op mijn blog

Leuk dat je op mijn blog kijkt!!
Je vindt op deze blog vooral zelfgemaakte freubels en knutsels. Ik hoop jullie te inspireren en ik vind het ook leuk als je een reactie achter laat.


Veel kijk plezier!!

vrijdag 3 februari 2012

It s give away time

Net even een stukje gelopen in de sneeuw heerlijk even wat boodschapjes gedaan en dan weer lekker naar het warme huisje terug nu lekkere koude wangen en handen(ondanks mijn handschoenen). Even iets heel anders..............................
Ik heb een paar gelukspopjes gehaakt en een paar heb ik kado gegeven allereerst 1 aan dochterlief. In haar kleurtjes heb ik deze gemaakt.
Hier die ik voor mijn dochter heb gemaakt:

En deze was ze helaas al na 2 dagen kwijt ze had hem gekregen omdat ze vorige week vrijdag een spreekbeurt had hij heeft nog wel z n geluk afgegeven maar daarna was hij foetsie.Ontroostbaar was ze dus ik die avond gelijk weer een nieuwe gemaakt en dat werd deze.Ik heb er ook een gemaakt voor iemand die is geopereerd aan haar knie.En dan heb ik deze week nog een collega blij gemaakt met deze.Heel mischien raden jullie het al maar ik ga 2 gelukspoppetjes weggeven en je mag zelf de kleur uitkiezen.

Wat moet je ervoor doen?
# een berichtje achter laten en vermelden welke kleur je het liefst wilt
# Een link op je blog vermelden.
# lid zijn of worden van mijn blog

Ik maak op 29 februari bekend wie de gelukkige winnaars zijn.Bijdeze wil ik jullie weer bedanken voor het lezen en reageren op mijn blog een heel fijn weekend en hopelijk genieten jullie ook van de sneeuw en het ijs wat op de slootjes ligt. Lieve Groetjes Jacqueline