Welkom op mijn blog

Leuk dat je op mijn blog kijkt!!
Je vindt op deze blog vooral zelfgemaakte freubels en knutsels. Ik hoop jullie te inspireren en ik vind het ook leuk als je een reactie achter laat.


Veel kijk plezier!!

zaterdag 21 juli 2012

CIF project ................................... en een nieuw mobile hoesje

Een poosje terug heb ik mee gedaan aan het CIF project bij Fie bakt en haakt.Ik had een heel mooi tasje gekregen.
Ik ben aan de slag gegaan en heb dit kleine hartje gehaakt voor aan een sleutelhanger heb deze inmiddels opgestuurt naar Gerda en was er erg blij mee !!!
Hier een foto van wat ik heb opgestuurt.


En dan ik heb een nieuwe mobiel en ja daar hoort een nieuw hoesje bij toch?? Nou dat was inderdaad wel nodig want de oude paste niet niet meer en ik ben zo blij ermee!!!!

Hier is ie dan :-)


Vorige week ben ik even een dagje naar Renesse toegeweest naar mijn lieve zus en ouders want die hebben daar een caravan staan en dochterlief ging een paar daagjes logeren.
En mijn andere zus ging mee en ze pakte haar mobiel uit haar tas en jahhh je gelooft het of niet heeft ze van die creatieve zussen heb ze haar mobiel in een sok gedaan want ze had geen hoesje ervoor dus ik die toevallig ook mijn haakspullen bij me had gelijk een nieuw hoesje gehaakt in de kleuren die ze zelf heeft uitgezocht!!!

Hier de foto


Dat was het weer ik moet nog een weekje werken en dan heb ik ook vakantie en voor iedereen die al vakantie heb ik hoop dat het prachtig mooi weer wordt en dat het zo mag blijven tot september!!!!
Lieve groetjes Jacqueline