Welkom op mijn blog

Leuk dat je op mijn blog kijkt!!
Je vindt op deze blog vooral zelfgemaakte freubels en knutsels. Ik hoop jullie te inspireren en ik vind het ook leuk als je een reactie achter laat.


Veel kijk plezier!!

zaterdag 27 augustus 2011

Nieuwe lunchbox gepimpt,een lief hartje

Een nieuwe lunchbox heb ik gemaakt voor mijn lieve lieve dochter.
Niet dat ze er nog 1 nodig had (het scheelt we hebben er nog een stuk of 4 maar deze kan er ook nog wel bij hihihih)maar ja dan heb je zo n creatieve moeder die overal wel wat in ziet en dan krijg je dit..................Alleen jammer dat ze er geen drinkbeker bij hadden maar dat zal best goed komen niet perse vandaag of morgen maar er zal best een volgend bericht komen hierover ......... :-)

En mijn zussie had mijn zeilhartje gezien en had zoiets van ........ en ik nou?????Ok zus en welke kleur wil je dan ...........?Nou het liefst wat bij mijn tashanger een oranje babouschka past.Ok komt wel goed en zie hier daar hebben we er weer 1.Heel simpel om te maken ik heb zelfs het strikje zelfgemaakt had ik nog een tutorial van............ die wat bewaard heeft nog wat.Aan de voorkant een schattig vogeltje en de achterkant ze lijkt op roodkapje.


Fijn dat jullie mijn berichten zo lief volgen bedankt daarvoor ik heb ook veel plezier bij het lezen van jullie blogjes.
Fijn weeekend en tot blogs.