Welkom op mijn blog

Leuk dat je op mijn blog kijkt!!
Je vindt op deze blog vooral zelfgemaakte freubels en knutsels. Ik hoop jullie te inspireren en ik vind het ook leuk als je een reactie achter laat.


Veel kijk plezier!!

woensdag 20 juni 2012

Hiep hiep hoera................................

Ja en dan is het eindelijk zover mijn kleine(grote) meisje is 10 geworden afgelopen zondag.
Ik had voor haar een mooie jurk gemaakt met een gehaakte bloem erop!!
En ik heb een mooie poster gemaakt die ik op het raam gehangen heb want ja dat hoort erbij net zoals slingers en ballonnen toch??
Ik heb de poster gemaakt naar aanleiding van Makkie s blog die een heel erg leuk idee liet zien en ik dacht gelijk dat is leuk dat ga ik voor de verjaardag van mijn meisje maken dus zie hier (alleen zijn de foto s niet heel erg helder)En dan de traktaties daar ben ik echt een tijdje mee bezig geweest ................ maar ik moet zeggen ik vind ze aardig leuk geworden.Voor de jongens had ik een ster gemaakt met een 6 (van groep 6) erop en voor de meisjes een hartje met een bloempje en daar snoepsleutels aan gemaakt!!!Leuk ingepakt labeltje erop en klaar!Dat was het weer ik wens iedereen een hele fijne week toe en geniet van het zonnetje als die er mag zijn morgen is het zomer dus ik hoop dat ie wat vaker te voorschijn komt.
Lieve groetjes Jacqueline