Welkom op mijn blog

Leuk dat je op mijn blog kijkt!!
Je vindt op deze blog vooral zelfgemaakte freubels en knutsels. Ik hoop jullie te inspireren en ik vind het ook leuk als je een reactie achter laat.


Veel kijk plezier!!

woensdag 2 januari 2013

Het nieuwe jaar!!!!!!

Dag 2 van het nieuwe jaar!!!!Mijn kerstboom heb ik gisteren opgeruimd want hij viel zo erg uit als je er maar naar wees dacht hij van laat ik maar wat naalden verliezen hij was gewoon helemaal kaal wel jammer maar jah toch ook wel weer fijn gewoon alles weer normaal :-)
Ik heb deze vogeltjes op stok voor mijn ouders gemaakt met vlaggetjes onderaan want ze waren zoveel jaar getrouwd en ik had leuke vogeltjes gezien bij mijn eigen plekje leuke blog moeten jullie maar eens een kijkje nemen.
Dus heb ik deze gemaakt in het wit en grijs alleen is de grijze niet helemaal goed gegaan maar ach ze waren er blij mee en het was een leuk kleinigheidje.En mijn zus had een houten hart versierd.


En dan had ik nog een opdracht gemaakt een wallet voor pasjes een hele uitdaging maar ik vind hem toch echt wel leuk gelukt je kan er een stuk of 24 pasjes in kwijt dus genoeg denken jullie niet???


Lieve groetjes Jacqueline