Welkom op mijn blog

Leuk dat je op mijn blog kijkt!!
Je vindt op deze blog vooral zelfgemaakte freubels en knutsels. Ik hoop jullie te inspireren en ik vind het ook leuk als je een reactie achter laat.


Veel kijk plezier!!

zondag 29 mei 2011

kadootjes gemaakt

We hadden van de week een paar verjaardagen mijn dochter haar juf vierde haar verjaardag en was ook de laatste dag dus een hele vrolijke dag maar ook trieste dag voor haar ze krijgen de laatste 6 weken een inval juf en dat is nogal wat natuurlijk voor de kinderen.
Voor de juf maakte ik een Tilda tasje met wat producten erin omdat ze geopereerd wordt.


En 2 kinder verjaardagen en die zijn nogal bezeten van Top Models ik weet niet of jullie dat kunnen maar het zijn leuke poppetjes die je dan zelf kleding aan kan geven doormiddel van tekenen erg leuk en makkelijk voor in de auto en daar heb ik een mapje om heen gemaakt met stiften.


Ze waren er allemaal wel blij mee!Geloof ik.

Ik wilde vd week een aantal keer een reactie bij jullie achter laten maar helaas is dat niet gelukt ik weet niet wat er aan de hand was maar bij mij lukte niks ja een berichtje plaatsen waar ik heel erg lang over had gedaan maar nu doet de blogger volgens mij weer een beetje normaal gelukkig.

We gaan proberen om volgend weekend in Renesse te staan dus zijn echt volop aan de knutsel en ben echt de laatste 3 weken aan 1 stuk door aan het fabriseren samen met zuslief natuurlijk elk vrij momentje wordt benut dus heb ook weinig tijd om te reageren maar er komt natuurijk wel een keer een eind aan en dan ga ik echt proberen weer om de berichtjes bij te houden.

Het is een lang berichtje geworden maar wil ook zoveel kwijt.

Een fijne zondag Gr Jacqueline