Welkom op mijn blog

Leuk dat je op mijn blog kijkt!!
Je vindt op deze blog vooral zelfgemaakte freubels en knutsels. Ik hoop jullie te inspireren en ik vind het ook leuk als je een reactie achter laat.


Veel kijk plezier!!

woensdag 14 december 2011

kaarsjes avond en toch maar opnieuw!!!!

We hebben het gisteren overleefd hoor pfffff wat een weer s morgens was het echt drama maar het klaarde gelukkig naar de middag toe op en ging zelfs nog het zonnetje schijnen.
We waren op tijd en hebben ook rustig aan opgebouwd en we hadden zoveel kersthangers gemaakt en besloten deze daarom ook maar gelijk vooraan te hangen aan een guirlande die we hadden meegenomen en dat was wel een goed idee.
Het was wel een drama om ze allemaal op te hangen maar het zag er heel erg gezellig en lekker vol uit!!!
We hadden wel last van af en toe mega harde windstoten maar we hadden alles goed geinstalleerd dus alles bleef mooi staan of liggen.
Het was een hele gezellig maar erg vermoeide dag en avond we kregen ook regelmatig bezoek dus we verveelde ons niet.
Bedankt nog voor degene die langs waren gekomen het was erg fijn!!!!We zijn aardig verwend met allerlei lekkernij!!!

Een foto van overdag


En een foto van s avonds alleen zijn ze niet zo scherp helaas.


We hebben nog aardig wat over dus we hebben besloten om as zondag hier in Gouda nog op de braderie te gaan staan als er nog plaats is.
We hebben wederom weer hele leuke reacties gekregen.

En het uilen mobiele hoesje wat ik gemaakt heb in mijn vorige bericht was helaas toch te groot maar ze vond hem wel erg leuk geworden en ik heb inmiddels hem alweer aangepast en hopelijk past hij nu wel.Ik heb er ook een aantal aanpassing in gemaakt zoals een klepje met een knoopje.Ik vind hem super geworden,hierbij nog een fotootje!


Groetjes en een fijne week nog