Welkom op mijn blog

Leuk dat je op mijn blog kijkt!!
Je vindt op deze blog vooral zelfgemaakte freubels en knutsels. Ik hoop jullie te inspireren en ik vind het ook leuk als je een reactie achter laat.


Veel kijk plezier!!

woensdag 5 december 2012

Het heerlijke avondje is weer voorbij!!!!

Ohhhhhjeeetje wat gaat de tijd toch snel voorbij en wat heb ik het toch druk ik wil altijd zoveel in 1 dag stoppen maar ja dat gaat nu eenmaal niet helaas :-(
Het is alweer een tijdje geleden weer dat ik een berichtje geplaatst heb en ik heb het ook te druk om maar te reageren op jullie blog waaronder mijn excuus.
We hebben volgende week een braderie hier in de stad ivm kaarsjesavond en daar willen altijd op het laatste moment nog spulletjes voor maken die jullie allemaal nog te zien krijgen hoor!!!!!
Maar eerst de gemaakte Suprise van dochterlief (eigenlijk ook wel gedeeltelijk aan geholpen hahahahahahaha kan het niet laten) ze had een meisje getrokken die van paarden houdt en ja dan kan je niet anders dan een paard maken en volgens mij is dat aardig gelukt.

Dit is het geworden.


Het meisje was er blij mee eindelijk had ze een eigen paard :-)
Ik hoop dat iedereen genoten heb dit sinterklaas avondje iedereen is weer verwend door de goede man en op naar de kerstman.
Wij gaan van het weekend naar Groningen een weekendje weg met z n drietjes heb er enorm veel zin in.Heerlijk even uit rusten en dan weer flink aan de slag :-)

Hele fijne dagen lieve groetjes Jacqueline