Welkom op mijn blog

Leuk dat je op mijn blog kijkt!!
Je vindt op deze blog vooral zelfgemaakte freubels en knutsels. Ik hoop jullie te inspireren en ik vind het ook leuk als je een reactie achter laat.


Veel kijk plezier!!

vrijdag 28 oktober 2011

Zoveel om te laten zien en te vertellen

Ik wil iedereen bedanken voor de jullie lieve berichtjes en we zijn as woensdag naar de winkel geweest en hebben onze spullentjes achter mogen laten en we kregen alleen maar lovende woorden van de eigenares.
Het was meer dan ze had gedacht en was zeker blij met mijn boodschappentas(die hangt nu mooi te wezen in de etalge met de capri sonne tasjes) en Capri Sonne tasjes.
Ik had nog een paar flessen gepimpt en een (ik vind hem helemaal geweldig)lijstje waar je je oorbellen in kwijt kan ik had zo iets van als ze hem niet wil nou dan hou ik hem mooi zelf maar ze vond hem ook helemaal leuk dus moet ik er nog 1 voor mezelf maken maar dat is gelukkig zo gebeurd :).
En ik had broches gemaakt voor moeder en kind van een tricot t shirt die vond ze helaas niet goed want ik had het met een lijmpistool gedaan maar als ik het met de hand doe dan is het wel ok.

hieronder nog een foto van de spullentjes.


En dan heb ik nog een konijntje gehaakt voor dochterlief ze wilde heel erg graag een konijntje want haar vriendinnetje heeft er ook 1.
Dus ik aan de haak maar ik vind hem niet zo goed geslaagd maar zij vind hem helemaal fantastisch.


We zijn zondag nog naar de bossen geweest met mijn zus (nu naar de echte bossen met echt heerlijke bomen en een boslucht super)en het was echt fantastisch weer lekker even in het zonnetje gelegen ook heerlijk hoor en veel bij elkaar gesprokkeld want ik wilde heel erg graag een herfsttak maken hier een mooie collage van het bos


En mijn tak is niet zo geworden als ik wilde maar dat is eigenlijk alleen maar tijdnood ik heb er een aantal vogeltjes in gemaakt en een paar paddestoelen maar wilde nog wat uiltjes haken maar dat komt volgende week wel goed hoop ik :)En ik heb onderin alles neergelegd wat we bij elkaar gesprokkeld hebben in het bos.


Nou dat is een heel lang bericht maar ik had ook zoveel te laten zien en te vertellen.

Ik wens jullie een heel fijn weekedn toe met heel veel zon!!!!

Lieve groetjes Jacqueline