Welkom op mijn blog

Leuk dat je op mijn blog kijkt!!
Je vindt op deze blog vooral zelfgemaakte freubels en knutsels. Ik hoop jullie te inspireren en ik vind het ook leuk als je een reactie achter laat.


Veel kijk plezier!!

vrijdag 1 juli 2011

een Break

Mijn neefje is jarig geweest en die wilde wel heel erg graag legerprint spullentjes want zijn hele kamer is in legerstijl dus ik aan het speuren geweest voor inspiratie en toen vroeg mijn schoonzus of ik geen vlaggetjes kon maken voor aan zijn bed.
En natuurlijk kan ik dat maar ja alleen slingers nou dat vond of vind ik wel erg saai en had nog een fotolijstje erbij gemaakt en een soort Toilettasje want ze gaan over een paar weekjes op vakntie dus dan kan hij met zijn stoere legertasje over de camping.

Hier de foto s


En ben vandaag weer even langs geweest bij mijn lieve kleine poezeman Beetle zo lief en groot en stoer ik vind hem helemaal het einde kan niet wachten tot ik hem kan ophalen.
Maar dat duurt nog wel even.

Hier wat foto s


Alles gaat wel erg snel ik kan niet eens alle blogs bijhouden wat ik wel heel graag wil maar gewoon niet lukt ik ben gewoon te druk of te moe om te reageren probeer het wel maar bij ons is de vakantie aangebroken ik moet dan nog wel 4 weken werken maar dochterlief hoeft niet meer naar de verplichte dingen.
Dat houd in op de dagen dat ik niet werk lekker geen wekker (ik slaap zo slecht maar een paar uurtjes per nacht dus als ik eenmaal slaap gaat de wekker)en alles op een low fire en dat is echt wat ik ook op dit moment nodig heb rust.
Net als bij mijn zus neem ik een break ik lees sommige blogs wel maar zal niet echt actief reageren hoop dat als ik weer volop in het nieuwe schooljaar zit dat het allemaal weer normaler gaat.
Wil bij deze iedereen een fijne vakantie wensen en wil na de vakantie ook eens een Give away maken dus hou het wel in de gaten :)

Gr en mooie dagen toegewenst