Welkom op mijn blog

Leuk dat je op mijn blog kijkt!!
Je vindt op deze blog vooral zelfgemaakte freubels en knutsels. Ik hoop jullie te inspireren en ik vind het ook leuk als je een reactie achter laat.


Veel kijk plezier!!

woensdag 14 september 2011

uiltjesswap a la ?

Ja ik heb vorige week een uiltje toegestuurt gekregen van Roos (freubeldingentjes) Ik vond het zo lief dat ze dat zo maar deed waardoor ik zo iets had van ik wil graag wat terug sturen.
Ik wilde een hart van zeil maken die ik voor mezelf ook een keer gemaakt had maar ik keek in mijn patronenmap en zag ineens een uiltje en ja dat is toch veel leuker bedacht ik mezelf en bedacht terplekke dat ik die wel van zeil wilde maken en vilt.
Dus als jullie kijken op haar site noemde ze het een soort van uiltjes swap hihihihi grappig want het is als je het zo bekijkt wel zo.

Zie hier het resultaat:


En ze had er zo n duidelijke beschrijving bij gemaakt dat ik makkelijk aan de slag kon en dit is mijn allereerste uiltje a la Roos en er zullen er nog veel meer volgen want ik vind ze zo leuk om te maken.
Tuurlijk bijdeze zit wel een foutje maar dat vind dochterlief echt niet erg en die Roos toegestuurt heeft die ahngt te pronken aan mijn tas!!!


En Roos nogmaals heel erg bedankt en ben blij dat je je (geswapte) uiltje leuk vind (je weet nooit wat iemand anders ervan vind dus het blijft altijd spannend)

Fijne week nog verder Lieve groetjes Jacqueline en
PS vergeten jullie niet mee te doen met mijn Give Away