Welkom op mijn blog

Leuk dat je op mijn blog kijkt!!
Je vindt op deze blog vooral zelfgemaakte freubels en knutsels. Ik hoop jullie te inspireren en ik vind het ook leuk als je een reactie achter laat.


Veel kijk plezier!!

zaterdag 12 november 2011

Jahoor en de ..... is er weer

Hij is er weer................. de lieve goede Sint!!!!
En of.
Vanmorgen zijn we wezen kijken om een glimp op te vangen en natuurlijk met heel veel andere enthousiaste kids......... wel gezellig hoor!!


En daarna nog even een pietendiploma halen want dat hoort erbij elk jaar tot nu toe hebben we er 1 gehaald leuke klusjes doen zoals:
*klimmen en klauteren
*Daklopen
*Paardje rijden
*Pepernoten gooien
*pietenorkest
*Paardje vangen
En als je dan allemaal stempels op je diploma heb dan mag je met een boodje varen op de singel nou en dat is erg leuk en als kado ga je nog een marshmallow boven een vuurtje warm maken en dan heerlijk op snoepen!!!


en als je nog niet genoeg ervan heb dan kan je s avonds bij ons in de wijk ook nog meelopen met de lampionnen optocht mee................ en dan komen we er achter dat we geen lampion meer hebben (wel het lampje maar geen lampion :( )Madelief verdriedig maar jahhh je bent niet voor niets een creatieve moeder toch dus even bedenken en jahoor binnen een minuut of 15 was hij gemaakt!!!! En daar was ze blij mee.
Maar ze wilde niet echt op de foto dus heb ik er maar een aantal bij elkaar gestopt!!(het pietenpakje is een beetje aan de kleine kant maar jahh dat wordt volgend jaar weer een klusje erbij.......).


Ik wilde bij deze iedereen een heel fijn weekend wensen en weer bedankt voor het lezen.
Lieve groetjes Jacqueline