Welkom op mijn blog

Leuk dat je op mijn blog kijkt!!
Je vindt op deze blog vooral zelfgemaakte freubels en knutsels. Ik hoop jullie te inspireren en ik vind het ook leuk als je een reactie achter laat.


Veel kijk plezier!!

woensdag 29 februari 2012

Uitslag Give away en weer aan het recyclen geweest :-)

Allereerst welkom voor de nieuwe leden van mijn blog fantastisch ik heb bijna 100 volgers (ik ben erg vereerd )!!!Bedankt voor het meedoen en de lieve reactie op mijn blog.
Mijn dochter (ze heeft een ooronsteking en is al vanaf vorige week donderdag ziek dus slapeloze nachten heb daardoor ook niet echt veel gereageerd op jullie blog doordat ze alleen maar bij me op schoot wil zitten en ik echt kapot moe ben)heeft vanmiddag de lootjes mogen trekken (wat ze erg leuk vind om te doen)
Hieronder de uitslag.
Van harte gefeliciteerd

*Judith (http://jokidoki.blogspot.com/)
*Saskia s hobbysite (http://saskiahobbysite.blogspot.com/)

hebben gewonnen als jullie je adres willen mailen (mijn mailadres is jacquelineroedolf@hotmail.com) en ik geloof dat jullie alle 2 een rood gelukspopje wilde toch?Ik ga vanavond eraan beginnen dus zodra ze af zijn zien jullie ze snel in jullie brievenbus verschijnen!!!

En dan mijn recycle project zoals een aantal van jullie wel weten dat mijn zus en ik een aantal van onze spulletjes verkopen in een winkel hier in de stad (de kunst van kringloop)
Ik heb een postmanbag gehaakt van plastic zakjes en de binnentas is gemaakt van een dekbedovertrek de bloem (een broche)heb ik er ook van gemaakt het hengsel is van een oude tas.
Zie hieronder de foto:
Een hele fijne week nog verder toegewenst.
Lieve groetjes Jacqueline