Welkom op mijn blog

Leuk dat je op mijn blog kijkt!!
Je vindt op deze blog vooral zelfgemaakte freubels en knutsels. Ik hoop jullie te inspireren en ik vind het ook leuk als je een reactie achter laat.


Veel kijk plezier!!

dinsdag 23 augustus 2011

Agenda s opgepimt

Ja bij ons is alweer de tweede week van school begonnen helaas want we hebben echt een verschrikkelijk vakantie periode met veel regen en kou gehad maar ja mij hoor je niet klagen maar voor de kinderen is het wel balen.
Maar goed mijn dochter die gaat inmiddels naar groep 6 alweer,dat gaat zo verschikkelijk hard ik ken me de dag nog wel herinneren dat ze naar groep 1 ging(hahaha)
Dus ze kwam vorige week met een lijstje thuis mam ik wil een nieuwe etui en een 23 rings map en een agenda.De 23 rings heb ik gewoon gekocht en niet gepimpt maar als je een creatieve moeder ben dan wil je natuurlijk dat ze wel je zelfgemaakte dingentjes meeneemt dus ik naar de stad ik de simpelste agenda gekocht (3 stuks gelijk want haar vriendinnen wilde natuurlijk ook wel :-))En dan gaan uitwerken hoe en wat ik wilde ook niet gemakkelijk met 3 meiden met dezelfde smaak.

Zie hier het resultaat en ze hebben zelf de stoffen uitgezocht alleen de blauwe met ruit blauw niet want dat was een beetje een verasssing (ik had stiekem met haar moeder afgesproken)ze was er erg blij mee trouwens.


En voor de etui heb ik via het internet een patroon opgespeurd want ik wilde niet zo n standaard ronde.Ook hier heeft ze zelf de stof voor uitgekozen en heb het gewoon zo gemaakt zoals zij het wilde.
Ziehier het resultaat.


Hij was niet makkelijk te maken alles was in het engels dus ook de maten en dat is het lastigs want hij kan beter maar de volgende die ik maak zal er echt beter uitzien :-).

Ik wens iedereen een fijne week verder Liefs Jacqueline