Welkom op mijn blog

Leuk dat je op mijn blog kijkt!!
Je vindt op deze blog vooral zelfgemaakte freubels en knutsels. Ik hoop jullie te inspireren en ik vind het ook leuk als je een reactie achter laat.


Veel kijk plezier!!

zondag 15 mei 2011

Melly and Me

Ik heb vorig jaar van mijn lieve zus een patroon gekregen van Melly and Me die ik heel erg graag wou en blij verrast dat ze die had gevonden want ik had heel internet afgespeurd voor het patroon en het was me niet gelukt.

Hele leuke lieve patronen heeft ze alleen jammer dat het Engelstalig werkbeschrijving heeft ik kan vrij goed Engels maar die termen die ze gebruiken nou dat is toch moeilijker dan ik dacht dus heb ik het maar op een methode gedaan die voor mij het beste leek en hier zien jullie het resultaat.


En hoe vinden jullie het lieve paardje geworden ik ga er nog 1 maken want we hebben begin juni weer een Braderie in Renesse daar zijn we nu heel erg druk mee van het weekend al heel erg druk bezig geweest.

Volgende week begint bij ons de avondvierdaagse dus heel erg veel tijd zal ik deze week niet hebben.Veel lopen voor dochter lief en ik hoef gelukkig maar 1 keer mee te lopen.

Fijne week gr Jacqueline