Welkom op mijn blog

Leuk dat je op mijn blog kijkt!!
Je vindt op deze blog vooral zelfgemaakte freubels en knutsels. Ik hoop jullie te inspireren en ik vind het ook leuk als je een reactie achter laat.


Veel kijk plezier!!

donderdag 1 augustus 2013

Kort koppie .............................................. en mini vakantie :-)

Jawel dochterlief inmiddels 11 jaar was het zat en zei tegen me " mam ik wil een stuk van mijn haar af en dat wil ik dan gaan doneren aan KIKA!!!!! Want dan kunnen ze van mijn haar een pruik maken voor kinderen die het nodig hebben"
Ik helemaal overdonderd want ja sinds dat ze lang haar heeft ze nog nooit een kort koppie gehad :-) dus met vaders een leuk modelletje uitgezocht ik even aan het idee wennen en de volgende dag naar de kapper en kijk.................
Ik heb heerlijk vakantie........nu een weekje en zijn een paar daagjes naar Renesse geweest kindlief en ikke even heerlijk er tussen uit want vaders werkt nog :-)
We hebben het heerlijk gehad een dagje naar Domburg geweest even een marktje op geweest en nog even naar het strand er stond vreselijk veel wind maar het was echt super leuk hele hoge golven. Kwamen onderweg nog een circus tegen waar er een aantal dieren buiten stonden en ja daar moesten we natuurlijk ook even stoppen :-)
Heerlijke zonsondergang gekeken:Een dagje Zierikzee geweest en kijk nou weer een markt met rommelmarkt hahahahahahaha hou ik zo van heerlijk struinen even bij het haventje wezen kijken.
En dan laatste dag hadden ze een voetbaltoernooi gepland en Madelief heeft meegedaan. Waar ze @ e werden ik ben super trots op haar. Er waren 4 ploegen van 4. Ze was de keepster en heeft zelfs nog gescoord ook nou echt super!!!!!En nu zijn we weer lekker thuis!!!!


Lieve groetjes Jacqueline en tot Blogs.