Welkom op mijn blog

Leuk dat je op mijn blog kijkt!!
Je vindt op deze blog vooral zelfgemaakte freubels en knutsels. Ik hoop jullie te inspireren en ik vind het ook leuk als je een reactie achter laat.


Veel kijk plezier!!

zondag 20 november 2011

Kadootjes

Hartstikke bedankt voor jullie lieve reacties en eigenlijk weet ik ook wel dat ik gelukkig niet de enigste ben die een flinke lijst heb om allemaal te creeeren!!!En dat de lijst eigenlijk alleen maar langer en langer wordt!

Ik heb weer wat kadoos gemaakt we hebben nogal wat verjaardagen of gemist of gewoon gezellig naartoe zijn geweest.
Eerst een paar kadoos die voor 2 meiden bestemd waren die al een echte tiener zijn de een houd heel erg van Parijs (wie niet) en de ander die net lekker aan het puberren is.En vaders heel erg van koken houd waar ik een map voor heb gemaakt en een aantal recepten in gedaan(de recepten hebben ook zijn naam erg grappig om te geven!!!!)En dan een kadootje voor Anneke van (http://probeerselsvananneke.blogspot.com/)ze was vorige week woensdag jarig en ik heb dit voor haar gemaakt met een aantal lievelings kleurtjes van haar.


Nog een kadootje voor een stoer mannetje een keyhanger en een stoere tekenmap van cars en een hele lief dametje een haarbandje met gehaakte bloementjes


En als laatste druk aan het freubelen met poeslief die vind het nog steeds heerlijk om mee te kijken!!!Freubelse en tot snel weer lieve groetjes Jacqueline en een hele fijne week.