Welkom op mijn blog

Leuk dat je op mijn blog kijkt!!
Je vindt op deze blog vooral zelfgemaakte freubels en knutsels. Ik hoop jullie te inspireren en ik vind het ook leuk als je een reactie achter laat.


Veel kijk plezier!!

zondag 20 januari 2013

.............................ijsbeertje

Ik heb deze gemaakt voor mezelf :-)
Ik wilde graag ipv mijn rudolph hoofd die ik aan een vaas heb hangen een echt winterdiertje hangen dus ik wil eigenlijk gewoon met het seizoen mee en dus komen er nog meedere welke weet ik nog niet en ik heb voor nu een ijsbeertjes hoofdje gemaakt ik kon niet zo goed een patroontje vinden en heb dus zelf een beetje zitten proberen en dit is het geworden hij is niet perfect maar voor mezelf hoef het ook niet :-)


En deze 2 mobiele hoesjes heb ik gemaakt voor dochterlief en een hartsvriendinnetje van haar ze hebben de zelfde gsm s en nu een bijna zelfde hoesje.
Zoek de verschillen hahahahahaha en ze zijn er super blij mee en moeders vind het helemaal fijn want nu wordt hij elke keer mooi opgeborgen dus dubbel zoveel plezier.


Houd mijn blog maar in de gaten want er gaat een give away aan komen ben er al mee bezig!!!!En voor nu een hele fijne week en tot blogs.
Lieve groetjes Jacqueline