Welkom op mijn blog

Leuk dat je op mijn blog kijkt!!
Je vindt op deze blog vooral zelfgemaakte freubels en knutsels. Ik hoop jullie te inspireren en ik vind het ook leuk als je een reactie achter laat.


Veel kijk plezier!!

zondag 3 april 2011

Kadootjes

Het was een idee want ik had 2 jarigen vandaag toevallig ook in 1 huis en alle 2 wilde ze geld.
En waar ik eigenlijk een hekel aan heb is het in een gewone envolop met kaartje te doen en wilde iets speciaals maken want de jarige is ook best creatief (mijn zus ) en nicht dus daar akn je ook niet met een gewone envolop aankomen.
En van mijn andere zus had ik doosjes gekregen waar van die stras steentjes in zaten.
En daar kreeg ik ineens een goed idee mee ik heb een kaartje gekocht voor alle 2 een ander en die heb ik op maat geknipt van het doosje en daar weer een rnadje versiert nou ja het ging eigenlijk wel vanzelf.
Dat heb ik meestal dat als ik bezig ben dan krijg ik wel leuke ideeen niet altijd gaat dat goed maar vond het nu wel goed gelukt.
Aan de achterkant heb ik een envolop gemaakt (die ik niet zo goed kan maken daar is zuslief beter in maar die kon ik helaas niet vragen)en die vast geplakt en dit is het geworden wat vinden jullie ervan?
De eerste is voor mijn zus en de 2 e is voor mijn nicht.En dit in mijn mooie dochter met haar nieuwe oorbellen waar ze heel erg blij mee is helemaal trots want we gaan natuurlijk naar een verjaardag en dan moet je er mooi uitzien (dat is wat ze dan zegt want jij ziet er dan ook mooi uit mamma :) )
Ik wilde jullie nog bedanken voor de lieve reacties en voor degene die al zo snel lid zijn geworden van mijn blog ik vind het erg leuk om te doen moet nog erg wennen.

Gr en een hele fijne week