Welkom op mijn blog

Leuk dat je op mijn blog kijkt!!
Je vindt op deze blog vooral zelfgemaakte freubels en knutsels. Ik hoop jullie te inspireren en ik vind het ook leuk als je een reactie achter laat.


Veel kijk plezier!!

donderdag 26 september 2013

Handmade!!! by


Ik heb voor mijn neefje die een onwijze Ajax fan is, een tas gemaakt!!!
Ja dat wilde hij heel erg graag dus ik aan de gang met een oude jeans en een oud rugzakje die we ooit hadden gekregen met een opendag van Ajax.
Ik had wel een idee hoe hij moest worden maar het blijft toch altijd een gepuzzel maar ik vind hem onwijs goed gelukt al zeg ik het zelf Hahahahahahaha. Hij kan er evt een map in kwijt en zijn broodtrommel :-)
Hij was er ontzettend blij mee ik had er ook een pen bijgedaan een echte ajaxpen! En een mooie sleutelhanger en die bevestigd aan de tas. Leuke labeltjes eraan en klaar was hij.
Ik heb het afgelopen jaar wel heel wat verjaardagen altijd zoals jullie allemaal natuurlijk :-)
En ik vind het altijd leuk ook als we geld geven het op een net iets andere manier te doen dan gewoon want dat vind ik dan weer zo standaard .
En ik eigenlijk niet zo van zelf kaarten maken hou maar sinds ik het washi tape heb ontdekt en ook eigenlijk heel makkelijk zelf en nog leuke kaarten kan maken ermee (ideeen genoeg op Pinterest hoor!!! hihihihihi beetje verslaaft aan)
Super leuk om te doen en simpel!!!!!
En zo blijven we lekker bezig :-)
Ik wens jullie lieve medebloggers alvast een fijn weekend.-x- Jacqueline