Welkom op mijn blog

Leuk dat je op mijn blog kijkt!!
Je vindt op deze blog vooral zelfgemaakte freubels en knutsels. Ik hoop jullie te inspireren en ik vind het ook leuk als je een reactie achter laat.


Veel kijk plezier!!

zondag 6 mei 2012

Beetje laat maar toch nog even!!!!!

Hallo Lieve dames Sorry voor deze iets wat late bericht maar ik wilde jullie toch wel een beetje op de hoogte houden. We hebben vandaag en met koninginnendag weer op braderieen gestaan en het was echt vooral met koninginnedag echt super om onze spulletjes te mogen verkopen aan zoveel enthousiaste mensen fantastisch gewoon. We hebben vandaag in Ijselstien gestaan het was best koud af en toe een zonnetje maar we mochten niet klagen met het weer. Hier een foto van Koninginnendag van de kraam
En hier een foto van vandaag lijkt heel erg op die van de koninginnendag maar we hadden wel een kleinere kraam dus konden we niet zoveel kwijt (voor ons is dat echt even wennen met wat wel en wat niet)
Deze lieve mooie koe heb ik voor zus lief gemaakt voor haar verjaardag ik vind hem onwijs goed gelukten ik moet zeggen dat ik dat echt niet zo snel zeg van mijn eigen gemaakte spulletjes maar deze vond ik erg jammer om weg te geven en gelukkig kan ik hem af en toe bewonderen als ik bij haar op visite gaat :-)
Ik heb nog steeds niet zoveel puf of energie om te reageren op jullie blogs zo af en toe neem ik wel een kijkje bij jullie maar ik hoop dat dat snel weer komt. Ik ben ook flink aan het nadenken over een give away want ik ben helemaal mijn blog verjaardag te vieren met jullie aangezien dat al 30 maart was :-( maar dat gaat helemaal goed komen. Jullie houden hem tegoed :-) Lieve groetjes Jacqueline -X-