Welkom op mijn blog

Leuk dat je op mijn blog kijkt!!
Je vindt op deze blog vooral zelfgemaakte freubels en knutsels. Ik hoop jullie te inspireren en ik vind het ook leuk als je een reactie achter laat.


Veel kijk plezier!!

vrijdag 13 januari 2012

kadootje gekregen en weggegeven

Wij waren vorig weekend uitgenodigd op een Nieuwjaars party dus ik wilde iets geven aan de gastvrouw en bedacht me dat het wel eens leuk zou kunnen zijn om iets gehaakt te geven.
Ze houdt zelf ook erg van freubelen en ze weet dat ik dat ook dagelijks doe en ik heb dit ervan gemaakt.Ik vond het zo leuk om te geven en te maken en nog gezond ook zo in het nieuwe jaar :-).Calorie arm wat wil je nog meer.
De kleine etagere heb ik ook zelf gemaakt en ze was er erg blij mee!


En dan mijn gewonnen give away waar ik zo blij van wordt en ben o zo mooi gemaakt door KIMMIE mijn dank is heel erg groot.
Mijn dochter stond echt met haar mond open en ze zei maar heb ze dat helemaal zelf gemaakt?Ja lieverd dat heeft ze...... zo he dat is echt heel erg knap he mamma........?Ja zekeris dat heel erg knap.
Hier is ze dan.


En bij deze wil ik ook even gebruik maken van het feit dat ik niet op elke blog kan reageren wat ik wel heel erg graag wil maar hij doet het gewoon niet.............. mijn excuus ik hoop dat het snel opgelost is ik volg het allemaal wel hoor en ik vind het zo jammer dat ik niets kan!!!!!

Een heel fijn weekend Lieve groetjes Jacqueline