Welkom op mijn blog

Leuk dat je op mijn blog kijkt!!
Je vindt op deze blog vooral zelfgemaakte freubels en knutsels. Ik hoop jullie te inspireren en ik vind het ook leuk als je een reactie achter laat.


Veel kijk plezier!!

zondag 11 december 2011

gsm hoesje en sfeerlichtjes gemaakt

Vandaag druk bezig geweest om een uilen hoesje voor een mobiel te maken voor een vriendinnetje ik heb alleen de maten dus hoop echt dat de telefoon er ook daadwerkelijk in gaat passen.
Hij zal zeker niet te klein zijn maar eerder te breed dus op hoop van zegen dat hij ok is.

Hier een fotootje.


Ik vind hem super geworden vooral de kleuren zijn ook mijn lievelings kleuren dus zeker niet erg om te maken!!!

En zoals jullie mischien wel weten staan we as dinsdag op kaarsjesavond hier in Gouda en daar zijn we op dit moment zo druk mee bezig en er is nu even een eind aangekomen.
Waar ik zelf heel erg blij mee ben want elke dag tot s avond laat aan de knutsel pffffffffff het is echt waar heerlijk om te doen maar als er een druk achter staat om bepaalde spullentjes af te krijgen wordt het toch wat minder en heb ik daarom zo ie zo het gsm hoesje gemaakt en ik heb voor as dinsdag nog wat sfeerlichtjes gemaakt!!!
Zelfs mijn man vind ze erg leuk dus als dinsdag voorbij is komen ze gewoon bij mij in huis te staan hahahahahaha!!!!

Hier een indruk van de sfeerlichtjes ik heb er een stuk of 8 gemaakt er staan er nog 3 om te maken Hij wil ze weg geven aan wat collega s van zijn werk (voor de kerst)Foto s zijn niet zo goed gelukt helaas.


Ik wens jullie een hele fijne week en hopen dat het weer voor as dinsdag mee valt!!!Bedankt voor het lezen van mijn blog.
Lieve groetjes Jacqueline