Welkom op mijn blog

Leuk dat je op mijn blog kijkt!!
Je vindt op deze blog vooral zelfgemaakte freubels en knutsels. Ik hoop jullie te inspireren en ik vind het ook leuk als je een reactie achter laat.


Veel kijk plezier!!

donderdag 1 augustus 2013

Kort koppie .............................................. en mini vakantie :-)

Jawel dochterlief inmiddels 11 jaar was het zat en zei tegen me " mam ik wil een stuk van mijn haar af en dat wil ik dan gaan doneren aan KIKA!!!!! Want dan kunnen ze van mijn haar een pruik maken voor kinderen die het nodig hebben"
Ik helemaal overdonderd want ja sinds dat ze lang haar heeft ze nog nooit een kort koppie gehad :-) dus met vaders een leuk modelletje uitgezocht ik even aan het idee wennen en de volgende dag naar de kapper en kijk.................
Ik heb heerlijk vakantie........nu een weekje en zijn een paar daagjes naar Renesse geweest kindlief en ikke even heerlijk er tussen uit want vaders werkt nog :-)
We hebben het heerlijk gehad een dagje naar Domburg geweest even een marktje op geweest en nog even naar het strand er stond vreselijk veel wind maar het was echt super leuk hele hoge golven. Kwamen onderweg nog een circus tegen waar er een aantal dieren buiten stonden en ja daar moesten we natuurlijk ook even stoppen :-)
Heerlijke zonsondergang gekeken:Een dagje Zierikzee geweest en kijk nou weer een markt met rommelmarkt hahahahahahaha hou ik zo van heerlijk struinen even bij het haventje wezen kijken.
En dan laatste dag hadden ze een voetbaltoernooi gepland en Madelief heeft meegedaan. Waar ze @ e werden ik ben super trots op haar. Er waren 4 ploegen van 4. Ze was de keepster en heeft zelfs nog gescoord ook nou echt super!!!!!En nu zijn we weer lekker thuis!!!!


Lieve groetjes Jacqueline en tot Blogs.


8 opmerkingen:

Muisje zei

Oef, dat was een heel stuk, maar kort staat ook leuk.
En ach groeien doet het vanzelf weer.
En heerlijk even een mini vakantie.

Angeline zei

Wat heerlijk zo samen even...quality time voor elkaar...jij met je dochter en wat een lief gebaar van haar zeg!Ik vind het korte kapsel erg leuk staan bij haar ,ze ziet er leuk uit zo en heeft een pittig kapseltje nu!leuke foto's!

Unknown zei

Wat een kanjer van een dochter!! Om supertrots op te zijn Vind het hartstikke leuk staan en wat heerlijk zo met zijn tweetjes op stap! liefs, Nancy

Anoniem zei

Wat goed van je dochter, onze dochter is er ook voor " aan het sparen " , wuper! En ach de haren groeien wel weer aan! Prettig weekend!

lien zei

Wat lief dat ze haar haar afstaat en het staat haar supergoed! leuke foto's van jullie!

Marjanne zei

wat een fantastische dochter heb je! dat ze zo aan anderen denkt, heel ontroerend!! wat zullen jullie trots zijn op haar:

Kimmie_NL zei

Aaaaahhh, zo stoer van je meisje! mijn oudste dochter heeft haar haar toen ook af geknipt, en opgestuurd naar KIKA, prachtig om te zien dat de meiden op deze leeftijd het besef al hebben! en wat een leuke foto's, geniet maar lekker van je mooie gezin! even lekker tijd met elkaar! fijne dagen nog!
Liefs,
Kimmie
Btw, je pakje is op de bus hoor

Kimmie_NL zei

Lieverd, geniet van je vakantie! De foto's komen wel!!!
X