Welkom op mijn blog

Leuk dat je op mijn blog kijkt!!
Je vindt op deze blog vooral zelfgemaakte freubels en knutsels. Ik hoop jullie te inspireren en ik vind het ook leuk als je een reactie achter laat.


Veel kijk plezier!!

donderdag 14 maart 2013

recycle recycle........................!!!


Zoals jullie mischien wel weten ( de nieuwe volgers niet natuurlijk :-) )maak ik ook spulletjes voor in een kringloop winkel hier in de stad De kunst van Kringloop en daar heb ik weer een aantal nieuwe sulletjes gebracht.
Ik heb een paar leuke portomoneetjes gemaakt, een blik omhaakt,een paar hartjes gemaakt met katoen die ik van het haken afgewerkt heb.Alles is herbruikt er zit niks nieuws bij.
Zo vind ik de spijkerstof harten helemaal geweldig.
Ach het houd me weer van de straat hahahahaha
En dan had ik de give away van Angelina gewonnen van het blog Mijn eigen plekje Zo n leuke blog daar moeten jullie echt eens een kijkje nemen ze maakt echt zulke leuke inspirerende leuke spulletjes.
Nog hartstikke bedankt Angelina ik ben er echt super blij mee en hij heeft een heel mooi plekje.
Jullie zullen vast wel gemerkt hebben dat ik niet zoveel meer op blog zit maar ook niet zo veel meer reageer op jullie blogs dan normaal maar ik kan het op dit moment niet opbrengen om te reageren omdat ik zooooo ontzettend moe ben en de laatste tijd zo n vreselijke hoofdpijn tot migrane toe dus sorry sorry ik lees wel vaak de blogs maar gewoon niet de energie om te reageren omdat ik gewoon vaak niet weet wat ik moet schrijven................
Ik wens jullie allemaal een mooi en fijn weekend alvast toe.
Lieve groetjes Jacqueline