Welkom op mijn blog

Leuk dat je op mijn blog kijkt!!
Je vindt op deze blog vooral zelfgemaakte freubels en knutsels. Ik hoop jullie te inspireren en ik vind het ook leuk als je een reactie achter laat.


Veel kijk plezier!!

zaterdag 22 december 2012

gemaakt en gekregen

Ik had nog gelukskerstvouwtjes en mannetjes gemaakt voor de kerstbraderie en ze waren ook snel weg ik had ook het engeltje gemaakt die waren ook heel snel uitverkocht maar daar heb ik geen foto apart van gemaakt helaas maar jullie snappen vast welke ik bedoel in een van mijn berichten had ik er ook een gemaakt voor mijn collaga.


En dan had ik een give away gewonnen van Roos van het blog freubeldingentjes.
Ik ben er super blij mee ze hangen op het memoboord bij dochterlief :-)Nog harstikke bedankt lieve Roos.


En dan had ik nog meegedaan met een PIF = Pay It Forward 'aktie' bij Readkapke
En dit heb ik ontvangen en ik was echt super verrast want eigenlijk was ik het al weer een beetje vergeten het is een extra kerstkadootje zo :-)want ze had het alweer een tijdje geleden op haar blog gezet dus erg bedankt Marjon ben er super blij mee.


Volgens wikipedia staat de uitdrukking "pay it forward" voor het concept waarbij een goede daad beloond wordt door deze weer door te geven aan anderen.



De eerste 5 personen die onder dit berichtje een reactie achterlaten, worden in de loop van 2013 door mij verrast met een handgemaakte verrassing.
Als dank geef jij weer 5 anderen iets moois wat jij voor hen maakt. Het gaat niet om grote, dure of ingewikkelde dingen. Het gaat om de liefde & aandacht waarmee het gemaakt is en het gebaar dat jij ermee maakt naar anderen.

Doe je mee? Leuk!

Zet dan de bovenstaande afbeelding,
+
de uitleg op je eigen blog


De eerste vijf --> mail mij jouw adres!
Ik hoop dat jullie meedoen.
Ik wens ieder van jullie een hele fijne kerst toe en een knallend uiteinde toe!!!!
Lieve groetjes Jacqueline