Welkom op mijn blog

Leuk dat je op mijn blog kijkt!!
Je vindt op deze blog vooral zelfgemaakte freubels en knutsels. Ik hoop jullie te inspireren en ik vind het ook leuk als je een reactie achter laat.


Veel kijk plezier!!

zondag 29 april 2012

Fijne koningendag iedereen!!!!

Het is alweer even geleden sinds ik een berichtje heb gemaakt.Maar ik ben zo druk geweest en ziek en ga zomaar door................. af en toe wel jullie blog berichtjes gelezen maar sorry helaas had ik geen puffffffff om te reageren!!! Maar bij deze wil ik jullie een hele fijne koninginnendag toewensen. Ik leef er altijd zo naartoe en we staan hier dan ook op de oranjeboulevard altijd zo lekker druk en als het mooi weer wordt is dat helemaal mooi meegenomen ik ga alvast heel erg duimen....................... We zijn heel druk bezig geweest met het maken van weer leuke nieuwe spulletjes waaronder deze broches en ringen de oorbellen zijn allen voor ons zelf dus wij zijn op en top rood wit blauw.
We hebben nog veel meer leuke spullentjes gemaakt maar laat ik graag een andere keer zien. Ik ga lekker slapen en morgen weer vroeg uit de veren!!!! Lieve groetjes Jacqueline