Welkom op mijn blog

Leuk dat je op mijn blog kijkt!!
Je vindt op deze blog vooral zelfgemaakte freubels en knutsels. Ik hoop jullie te inspireren en ik vind het ook leuk als je een reactie achter laat.


Veel kijk plezier!!

vrijdag 24 juni 2011

onze nieuwe aanwinst

Wij hebben 2 lieve poesjes.
Ik had vorig jaar een nestje en daar was er 1 gebleven dus hadden we er 3 ik dacht dat dat echt de laatste zou zijn want 3 vond ik er echt wel genoeg en mocht er 1 van de 3 er niet meer zijn had ik mezelf plechtig beloofd om er geen meer bij te nemen.
Nou ze was helaas nog net een half jaar geworden en ze was ineens spoorloos.
Wij lopen zoeken want Madelief(mijn dochtertje)die was nogal gehecht aan haar geraakt en ik ook natuurlijk maar zij hadden toch wel een speciale band.

Hieronder een fotootje


Helaas kreeg ik aan de telefoon te horen dat ze was gevonden hier vlakbij na een maand of 2.Toen konden we het ook afsluiten.
Maar ja we misten haar zo erg dat we bij mijn zus die toen ook een nestje had een nieuwe uit mochten zoeken en dat was onze lieve vent Diesel.

Hieronder een foto


We waren zo blij met onze man zo lief en aanhankelijk hij was en wat een lieve kroeldoos.Maar helaas hij is nog geen half jaar geworden en wat een verdriet wij er weer van hadden en mijn zus had haar beloofd er weer 1 uit te zoeken als ze weer een nestje had en dat is nu.

Dit is onze Beetle


Wat een lieverd he?
We gaan hem in de vakantie en die begint bij ons 1 juli al gaan we hem ophalen zo half juli mogen we hem ophalen.

Fijn weekend Gr Jacqueline