Welkom op mijn blog

Leuk dat je op mijn blog kijkt!!
Je vindt op deze blog vooral zelfgemaakte freubels en knutsels. Ik hoop jullie te inspireren en ik vind het ook leuk als je een reactie achter laat.


Veel kijk plezier!!

maandag 24 oktober 2011

Belofte maakt schuld

Inderdaad belofte maakt schuld!!
Ik had in mijn vorge bericht belooft om een uitleg te geven waarom ik het zo druk heb en bijdeze een uitleg.
We zijn gevraagd door iemand van een kringloop winkel in Gouda (de kunst van kringloop zo heet de winkel).Zij heeft met ons een keer op een braderie in Gouda gestaan en had gevraagd en uitgelegd aan mijn zus van hoe en wat met haar winkel of we geen intresse hadden want we hadden capri sonne etui op onze kraam liggen en ze had wel intresse om die te verkopen in haar winkeltje.
Maar ik had zoiets van nee dat doen we maar niet.
Maar we kregen vorige maand een mailtje van haar of we niet toch nog intresse hadden en we hebben samen mijn zus (creabeaknutseljuf)overlegd om een afspraak te maken en langs te gaan.
We waren zo enthousisast dat we gelijk aan de slag zijn gegaan.Waar overigens heel veel tijd in zit.
Bij deze mijn bijdrage.


Dit heb ik gemaakt met capri sonne zakjes.


En dan een project waar ik mega lang mee bezig ben geweest maar eigenlijk ook wel een beetje trots op ben een boodschappentas gehaakt van plasticzakjes (alleen is de foto wat minder in het echt is hij mooier) en een mobibiele hoesje voor de mannen van een stropdas!!!!


Dit was het en hoe vinden jullie het?Bij mijn zus(creabeaknutseljuf staat ook het een en ander op haar blog)WE gaan woensdag bij de winkel langs dus ben benieuwd hoe ze het vind.Altijd spannend.

In ieder geval weer bedankt voor het lezen.
Lieve groetjes Jacqueline