Welkom op mijn blog

Leuk dat je op mijn blog kijkt!!
Je vindt op deze blog vooral zelfgemaakte freubels en knutsels. Ik hoop jullie te inspireren en ik vind het ook leuk als je een reactie achter laat.


Veel kijk plezier!!

zondag 19 juni 2011

Zo daar was ik weer!!!!Dat is wel even geleden............

Nou dat is wel even geleden dat ik een berichtje kan achter laten.
Gewoon veels te druk dus sorry voor het niet reageren op jullie blogs.
Gisteren was mijn mooie dochter jarig alweer 9 jaar is ze geworden.

Jaja een grote meid alweer en dat was een hele klus om haar verjaardag in nog geen week voor elkaar te krijgen maar het is gelukt.
We zijn ook nog bezig geweest met de buitenboel aan het verven dus wat ik aan het begin schreef druk druk druk.................

Maar als ales goed is wordt het minder druk tenminste daar ga ik wel vanuit :).

Het laatste bericht was dat we naar een braderie gingen zo n week of 2 geleden nou dat was echt met recht een drama dus we hebben gewoon besloten om echt niet meer hier in Gouda te gaan staan.
Vandaag is mijn zuslief nog in de stad gaan staan deze hadden we al een tijdje geleden geboekt en het was nog steeds drama (zo ie zo qau weer maar ook de verkoop) ik had er graag bij geweest maar had de verjaardag van mijn grote kleine meid.Ze heeft al getrakteerd gisteren op school en vanmorgen op jiu jitsu dat is natuurlijk geweldig maar een hoop geregel en ze vroeg ook om een jurk met strik dus moeders was zo gek om die nog even een week geleden te maken 1 voor gisteren en 1 voor vandaag.

Hier zijn een aantal foto s........
En nog foto s vd kraam van 2 weken geleden blijft toch gezellig........Fijne vaderdag en tot de volgende keer.

En bedankt voor de lieve reacties.