Welkom op mijn blog

Leuk dat je op mijn blog kijkt!!
Je vindt op deze blog vooral zelfgemaakte freubels en knutsels. Ik hoop jullie te inspireren en ik vind het ook leuk als je een reactie achter laat.


Veel kijk plezier!!

zaterdag 27 juli 2013

Gemaakt voor jarige jopjes!!!!


Voor mijn zus en nicht heb ik een tassenhanger gemaakt voor mijn zus die gek is van koeien heb ik een gelukshanger gemaakt maar dan naar een eigen ontwerp in een koetje ik vind hem helemaal leuk.
En voor mijn nicht heb ik een sok aapje gehaakt. Deze heb ik ook naar eigen ontwerp gemaakt ik kon er geen een vinden die ik qua grote leuk vond dus ben ik zelf maar gaan puzzelen :-)en zo is hij geworden.
Gelukkig waren ze er alle twee blij mee.
Leuk ingepakt doet ook wonderen hoor :-) met de mooie stempel die ik heb gekregen.
En dan waar ik mega gestrest van werd de traktatie van dochterlief nog die was ik bij het vorige bericht vergeten.
Nog nooit cakepops gemaakt. Ik heb het op 2 manieren gedaan 1 met bestaande cake bolletjes gedraaid en de ander zelf bolletjes gebakken van cake dat ging helemaal goed alleen dan het glazuur ohhhhh wat een gestress zeg gelukkig heb ik een hulplijn die ik kan bellen hahahahahahaha (mijn zus die geweldig kan bakken de heerlijkste taarten maakt )en zuslief heeft me geholpen met het glazuur en dochterlief en ik heb ze nog versierd.
De roze pop cakes staan op stokjes en de bruine en roze met streepjes liggen op een mooi boordje voor de juffen en meesters :-) die ze heerlijk vonden (de vulling had ik met vijgenjam gemaakt)
Lieve medebloggers bedankt weer en tot blogs dikke kuzzzzz

Lieve groetjes Jacqueline

5 opmerkingen:

Angeline zei

Ohhh dat heb je ontzettend leuk gemaakt zeg!!Toppie

Mrs Busy zei

Wat zijn ze grappig! En de cakepops zien er heerlijk uit.

Groet,
Mrs Busy

Van mij, voor jou zei

hihi kan me iets voorstellen bij het glazuur. wat een gepreuts he. Wat knap dat aapje zo zelf bedacht. Hij is schattig. lieve groetjes kathy

Lief en Mooi zei

Wat een leuke hangers! De traktatie ziet er ook heel mooi en lekker uit. Groetjes Talitha

Muisje zei

Wat een leuke kadootjes allemaal!