Welkom op mijn blog

Leuk dat je op mijn blog kijkt!!
Je vindt op deze blog vooral zelfgemaakte freubels en knutsels. Ik hoop jullie te inspireren en ik vind het ook leuk als je een reactie achter laat.


Veel kijk plezier!!

zondag 6 mei 2012

Beetje laat maar toch nog even!!!!!

Hallo Lieve dames Sorry voor deze iets wat late bericht maar ik wilde jullie toch wel een beetje op de hoogte houden. We hebben vandaag en met koninginnendag weer op braderieen gestaan en het was echt vooral met koninginnedag echt super om onze spulletjes te mogen verkopen aan zoveel enthousiaste mensen fantastisch gewoon. We hebben vandaag in Ijselstien gestaan het was best koud af en toe een zonnetje maar we mochten niet klagen met het weer. Hier een foto van Koninginnendag van de kraam
En hier een foto van vandaag lijkt heel erg op die van de koninginnendag maar we hadden wel een kleinere kraam dus konden we niet zoveel kwijt (voor ons is dat echt even wennen met wat wel en wat niet)
Deze lieve mooie koe heb ik voor zus lief gemaakt voor haar verjaardag ik vind hem onwijs goed gelukten ik moet zeggen dat ik dat echt niet zo snel zeg van mijn eigen gemaakte spulletjes maar deze vond ik erg jammer om weg te geven en gelukkig kan ik hem af en toe bewonderen als ik bij haar op visite gaat :-)
Ik heb nog steeds niet zoveel puf of energie om te reageren op jullie blogs zo af en toe neem ik wel een kijkje bij jullie maar ik hoop dat dat snel weer komt. Ik ben ook flink aan het nadenken over een give away want ik ben helemaal mijn blog verjaardag te vieren met jullie aangezien dat al 30 maart was :-( maar dat gaat helemaal goed komen. Jullie houden hem tegoed :-) Lieve groetjes Jacqueline -X-

10 opmerkingen:

Janina - Elke dag zaterdag zei

Wat ziet je kraam er leuk uit en dan met zoveel spulletjes! Heb je alles zelf gemaakt, wat veel werk zul je er dan aan hebben gehad! Dat koetjes is super, zo lief! Fijne week, groetjes, Janina

Saskia zei

dat lijkt me zo leuk he, kraampje met eigen gemaakte spulletjes. de koe is echt gaaf!

Esther zei

Wat zien bijde kramen er Prachtig uit, je koe vind ik Prachtig en alvast gefeliciteerd met je zus, lieve groetjes Esther.

Unknown zei

dat ziet er goed uit!!
Leuk met die kisten..kan ik weer ideetjes op doen. het is een kunst om het goed neer te zetten!

Groetjes Geriene

lien zei

Wat een grote collectie heb je al, leuk hoor! Fijn dat het zo geslaagd was, je koe is geweldig!

Unknown zei

Je kraam ziet er geweldig uit!
De koe is ook erg leuk (volgens mij van het patroon van de giraffe van amigurumi & more!)

groetjes, Saskia

Unknown zei

Ik zag het net bij je zus, jullie hadden echt ontzettend leuke spullen!! En de kraam ziet er ook erg leuk uit! Je koe is geweldig!!! Kan me voorstellen dat je het jammer vond om hem weg te geven!
Doe maar rustig aan hoor met 'blogggen', maar alsnog gefeliciteerd met je blogverjaardag!
liefs, Nancy

Bregit zei

Wow, wat een vrolijke kraam en wat veel spulletjes heb je gemaakt, ziet er super leuk uit allemaal.
Ik ga 2 juni ook voor het eerst op een markt staan, heb wel een gedeelde kraam (helft) o zo spannend!
Groetjes van Bregit

methartzielvansil zei

Hoi Jacq-dank voor je bezoekje-hopelijk ben je al wat meer de oude. En by the way-wat een gave kraam-en wat een werk. Daar mogen jullie gerust trots op zijn-xxx-Sil.

Sofie zei

Hallo Jacqueline,

Kan je contact met me opnemen http://lekkerbekkenmaar.blogspot.com/p/contact.html, voor je adres?
Dan maak ik iets voor je en stuur ik het naar je op! Vergeet niet om nadat je iets van me kreeg, het project CIF verder te zetten, hé!

Groetjes Sofie